Seful garzii de interventie de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dolj a murit inecat in lacul din localitatea Fantanele, dupa ce coborase sa fixeze niste plase pescaresti la adancimea de cinci metri, potrivit Realitatea TV.
Subofiterul de 36 de ani se afla in afara programului si fusese solicitat de o firma care are in concesiune lacul sa se scufunde pentru a fixa plasele, arata NewsIn. Imediat dupa incident, colegii scafandrului au venit sa-l salveze, insa a fost prea tarziu pentru a mai putea sa salveze viata barbatului.

"Din nefericire, a intrat de mai multe ori in lac, la un stavilar de reglare a debitului apei. A patra oara a fost nesansa si n-a mai iesit de acolo", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dolj, Florin Cocosila.

Medicii de la SMURD spun ca au participat impreuna cu subofiterul la multe actiuni de salvare a victimelor de la inec si ca acesta era o persoana extrem de bine pregatita profesional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.