Parlamentarii vor sa inchida supermarketurile duminica cu scopul de a stimula dezvoltarea magazinelor de cartier.

Presedintele Comisiei de Agricultura, deputatul PDL Valeriu Tabara, a declarat ca propunerea legislativa de inchidere a supermarketurilor in ziua de duminica ar putea fi depusa peste 10 zile, proiectul fiind menit sa stimuleze dezvoltarea magazinelor de cartier. Democrat-liberalul Valeriu Tabara a precizat ca reglementarea pe care o sustine alaturi de deputatul independent Valeriu Steriu, ar avea mai multe beneficii, atat pentru magazinele de cartier, cat si pentru consumatori, relateaza Wall-Street.

"In primul rand, se blocheaza dezvoltarea unui anumit tip de monopol al supermarketurilor, care se contureaza in acest moment in privinta comecializarii produselor agro-alimentare, cu consecinte atat asupra furnizorilor de produse, cat si a consumatorilor", a explicat Tabara, aratand ca numeroasele taxe din retelele de supermarketuri se reflecta in pretul produselor.

Pentru ca suntem la finalul saptamanii, Wall-Street va propune sa raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street: Sunteti de acord cu propunerea de inchidere a supermarketurilor in ziua de duminica?

Mai multe detalii gasiti in Wall-Street!

Parlamentarii vor sa inchida supermarketurile duminica


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.