Profesorii din Buzau au renuntat la greva, dupa o luna de proteste, in urma unei discutii intre sindicalistii buzoieni si ministrul Educatiei Daniel Funeriu. Astfel, dascalii urmeaza sa se intoarca la ore de luni, au declarat reprezentanti ai Ministerului Educatiei.

Liderii sindicali ai profesorilor din Buzau au negociat, vineri, cu ministrul Funeriu la sediul Ministerului Educatiei. Liderii sindicali spun ca profesorii vor reveni la ore, dar nu vor trece note in catalog si este posibil sa saboteze examenele de final de an, potrivit NewsIn,

Luni, odata cu finalul vacantei elevilor, in toate scolile din judet urmeaza sa se reia cursurile.

Aproape 5.000 de profesori din 164 de scoli din judetul Buzau au intrat in greva generala pe 16 martie, nemultumiti ca primisera doar o parte din salariul pentru luna februarie. De asemenea, ei solicitau si plata unor sporuri castigate in instanta. Vineri, aproximativ 500 de dascali au participat la un nou miting organizat in piata centrala din Buzau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.