Un tanar de 25 de ani din Sibiu a murit, ieri noapte, dupa ce masina pe care o conducea pe autostrada Bucuresti-Pitesti a lovit un cal aflat pe partea carosabila.

Ulterior, un alt autoturism a lovit animalul cazut pe asfalt, dupa care a intrat intr-un parapet. Accidentul s-a petrecut la kilometrul 112, transmite Realitatea Tv, potrivit NewsIn.

Soferul primei masini, care se deplasa spre Bucuresti, nu a putut evita calul aflat pe autostrada si l-a lovit in plin. Dupa doar cateva momente, o a doua masina a intrat in calul intins pe sosea. Soferul primei masini implicate in accident nu a supravietuit impactului.

Politia si specialistii Directiei Sanitar Veterinare Arges incearca sa identifice proprietarul animalului, insa ancheta va fi ingreunata de faptul ca animalul nu a fost are cip de identificare. Gardurile de protectie ale autostrazii sunt indepartate sistematic de locuitorii din zona pentru a permite animalelor sa traverseze soseaua, pentru a ajunge la pascut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.