Secretarul general al Prefecturii Vrancea este cercetat penal de procurori pentru ca s-a infruptat din hrana destinata sinistratilor. Constantin Eftandopolos Mandrila este acuzat de furt calificat, alaturi de cel care i-a transportat la domiciliu produse din rezervele statului, Florin Cioaric. Din primele cercetari efectuate, a rezultat ca, pe 19 iulie, dupa ora 16.00, Florin Cioaric a fost surprins de Corneliu Puiu in timp ce transporta un sac cu conserve de carne, precum si o cutie de carton avand acelasi continut, in boxa de la subsolul blocului lui Constantin Mandrila, secretar general al Prefecturii Vrancea.

In aceeasi zi, procurorii au cerut Judecatoriei Focsani emiterea unor autorizatii de perchezitie domiciliara la locuintele lui Mandrila si Cioaric. Instanta a admis solicitarea procurorilor si a dispus emiterea autorizatiilor respective, perchezitiile efectuandu-se dupa ora 21.30. Politistii au descoperit in boxa lui Constantin Mandrila 100 de conserve cu pate de ficat si 50 de conserve cu carne de vita.

Florin Cioaric a declarat anchetatorilor ca a primit dispozitie de la Mandrila sa transporte la domiciliul acestuia o cutie plina de conserve, luata din Vama Focsani, unde erau depozitate o parte din ajutoarele pentru sinistrati. Este de mentionat faptul ca secretarul Prefecturii fusese insarcinat in aceasta perioada cu distribuirea ajutoarelor pentru sinistrati. Audiat fiind de catre procurori, acesta a negat implicarea sa in furtul conservelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.