Principalele site-uri de recrutare online din Romania au inceput sa ofere locuri de munca in strainatare, remunerate cu un salariu declarat de angajator de peste 3.000 de euro.
Conform eJobs.ro, MyJobs.ro si BestJobs.ro, cele mai multe oferte de minimum 3.000 de euro vizeaza pozitii de medici in Marea Britanie, Franta, Belgia si Germania, scrie Money.ro. Cel mai bine platiti sunt insa dentistii din Marea Britanie, medicii care lucreaza in Finlanda si expertii in tehnologie informatica, care muncesc la Haga.
  • O firma de recrutare engleza recruteaza 50 de dentisti romani care sa lucreze in Marea Britanie pentru un salariu anual de 85.000 de euro. Pentru mai multe detalii, intra aici.
  • Europol (Oficiul de Politie al Uniunii Europene) angajeaza doi specialisti romani cu expertiza in utilizarea tehnologiei informatice si de comunicare. Candidatii selectati vor lucra la Haga pe un salariu lunar de 4.828 de euro, respectiv 6.181 de euro. Anunturile de recrutare sunt postate pe site-ul firmei de recrutare BestJobs.
  • De asemenea, se mai cauta chirurgi generalisti, oftalmologi, ginecologi si pneumologi pentru spitale din Finlanda. Cerintele minime sunt limba engleza si disponibilitatea de a invata suedeza si finlandeza, contra un salariu de 4.500-5.000 de euro pentru 38 de ore/saptamana. Anuntul pentru care sunt disponibile 6 locuri este postat pe site-ul de recrutate Myjob si expira pe 23 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.