Un tren personal care circula pe relatia Ilva Mica- Dej a deraiat, miercuri, in Halta Mogoseni din Bistrita-Nasaud, insa nimeni nu a fost ranit.

Ofiterul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita a declarat corespondentului NewsIn ca au deraiat doua vagoane ale trenului personal 4485, dar nimeni nu a patit nimic. „Am vorbit la Regionala CFR Cluj si ni s-a spus ca toti calatorii si-au continuat calatoria, fiindca la 7 minute dupa incident prin Halta Mogoseni a trecut un accelerat care i-a preluat”, a declarat sursa citata.

Aceasta a mai adaugat ca, din informatiile detinute de ISU, nu este blocata nicio linie ferata, incidentul fiind in incinta haltei, unde se afla mai multe linii de cale ferata care pot fi folosite. Potrivit informatiilor obtinute de ISU, cele doua vagoane au deraiat din cauza defectarii unui boghiu (dispozitiv la osiile vehiculelor de cale ferata, care ajuta la inscrierea in curba a locomotivelor si a vagoanelor, n.r.).

De asemenea, din cauza acestui incident, Acc 1931 care circula pe relatia Iasi - Cluj si Acc 1943 (Cluj - Sighet) au ajuns la destinatie cu intarziere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.