Dupa sarbatorile pascale, pentru purificarea organismului si eliminarea toxinelor acumulate in timpul festinelor, este necesara o curatenie generala a organismului.
Se recomanda de aceea o dieta bazata pe alimente crude, neprocesate, salate din cruditati, cat mai multe fructe, sucuri naturale dar si lactate precum iaurt sau chefir.

Odata cu trecerea sarbatorilor care au adus cu sine lumina si voie buna in suflet, dar si surplus de mancare mai mult sau mai putin sanatoasa, este momentul sa iei in considerare o curatenie generala a organismului. Acesta a muncit din greu, facand ore suplimentare si incercand sa asigure o buna functionare a eliminarii excesului acumulat in aceasta perioada. Nu este nevoie sa trecem la cure de infometare sau diete drastice, este nevoie doar sa urmam cativa pasi simpli care ne vor pune pe picioare in cel mai scurt timp cu minim de efort.

Detoxifierea organismului este indicata de doua ori pe an, astfel vei ajuta corpul sa lupte mai usor cu factorii nocivi exteriori, sa se debaraseze de surplusul care ii ingreuneaza functionarea optima, sa previi problemele tranzitului intestinal lent si totodata sa scapi de bagajul catorva kg inutile.

Ce presupune o detoxifiere eficienta?

In primul rand, principalul scop este acela de a accelera arderile interne in vederea eliminarii toxinelor din organism. Tocmai de aceea este la fel de important sa tinem cont si de “intrari” in aceeasi masura in care o facem cand vine vorba de eliminarea lor. De asemenea, o detoxifierea completa vina sa combata constipatia si radicalii liberi din organism si sa fluidizeze circulatia sangelui.

Aflati mai multe despre detoxifiere, accesand site-ul Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.