Craioveanul in varsta de 22 ani, care saptamana trecuta a lovit cu pumnii un barbat pe trecerea de pietoni, acesta decedand ulterior in urma unui infarct, a fost retinut pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, transmite corespondentul NewsIn.

Tanarul, Cosmin Razvan Ionut, este cercetat pentru ultraj si tulburarea linistii publice, insa anchetatorii vor sa afle daca acesta se face vinovat si de comiterea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte.

“Astazi (marti, n.r.), Cosmin D., in varsta de 22 de ani, din Craiova, a fost introdus in arestul IPJ Dolj, pe baza de ordonanta de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Cercetarile sunt continuate de procurorii aceluiasi Parchet si pentru lovituri cauzatoare de moarte”, a declarat agentul de politie Amelia Caprarin, lucrator in cadrul biroului de presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Cosmin Razvand Dragan este acuzat ca, vineri dupa-amiaza, l-a agresat pe craioveanul Pavel Rentea, in varsta de 62 ani, pe care l-a lovit de mai multe ori cu pumnii pentru ca mergea prea incet pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Dacia, din Craiova. Incidentul a avut loc sub privirile nepoatei acestuia, cu care se afla la plimbare.

Dupa ce l-a lovit pe batran cu pumnii, tanarul Cosmin Razvan Dragan a fugit de la locul incidentului, insa vineri seara s-a prezentat la Sectia 4 Politie. Un echipaj SMURD Dolj a fost chemat la fata locului pentru a-i acorda ingrijri medicale lui Pavel Rentea. Acesta se afla in stop cardio-respirator, iar dupa cateva ore a murit la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.