Social 2 Aprilie 2010 11:04
Cele mai multe centre comerciale din Bucuresti vor fi deschise pe toata perioada sarbatorilor de Paste, inclusiv duminica. In plus, proprietarii mall-urilor au lansat diferite promotii in incercarea de a atrage clienti, conditia de baza fiind cumparaturile in valoare de cel putin 50 pana la 200 de lei.
  • "Plaza Romania si Bucuresti Mall vor fi deschise zilnic in intervalul 10-22. Nu putem comunica programul fiecarui magazin in parte, insa cele mai multe vor functiona normal”, au explicat reprezentantii Anchor Grup, proprietarul celor doua mall-uri.
  • Liberty Center, amplasat la intersectia dintre Calea Rahovei si Strada Progresului, va functiona normal in perioada sarbatorilor, fiind deschis publicului intre orele 10-22, mai putin in ziua de Paste, cand va fi deschisa doar zona de food-court, patinoarul, cinematograful si spatiul de joaca pentru copii, in intervalul orar 14-22. Totodata, mall-ul intampina clientii cu campania “Iepurasul te ia la shopping”, prin care ofera, prin tragere la sorti, un premiu de 1.000 de euro si zece premii in valoare de 200 euro clientilor care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 50 de lei.
  • Mall-ul AFI Palace Cotroceni va fi deschis sambata pana la ora 21, iar duminica vor functiona zonele de atractii si fast-food incepand cu ora 14 si pana la 22. In aceasi perioada va avea loc campania “Iepurasul Mega Fun iti aduce premii!" : vizitatorii care fac cumparaturi de peste 200 lei la orice magazin sau de 300 lei la hipermarketul Real pot extrage un card razuibil si castiga premii precum 15.000 lei in vouchere de cumparaturi, LCD-uri, sisteme home cinema sau aparare video si foto.
  • City Mall, situat in zona Eroii Revolutiei, va fi deschis sambata doar pana la ora 18, iar duminica va fi inchis.
  • Baneasa Shopping City, din nordul Bucurestiului, va fi deschis sambata pana la ora 19, duminica va fi inchis iar luni va fi deschis pana la ora 20.
  • Centre comerciale din reteaua Iulius Mall vor fi inchise in ziua de Paste, iar sambata vor functiona pana la ora 18. Luni, mall-urile din Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava vor fi deschise publicului in intervalul orar 12-22, in timp ce Iulius Mall Iasi va fi deschis intre orele 10-22.
Citeste integral despre promotiile iepurasului din mall-urile din tara pe wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.