Social 2 Aprilie 2010 11:59
SOS Satele Copiilor si Europa FM organizeaza astazi primul maraton radio umanitar din Romania, prin care oricine poate dona 2 euro printr-un sms la 877 si astfel, ajuta copii nevoiasi.

In Romania, 350.000 de copii traiesc sub limita saraciei. Aproximativ 77.000 de copii sunt lipsiti de ingrijire parinteasca, iar 25.000 dintre acestia sunt lasati in grija familiilor extinse, se arata pe pagina online a Europa FM.

Toti cei care vor sa contribuie la schimbarea aceste situatii, pot sa o faca donand 2 euro printr-un SMS la 877. Nu se percepe TVA, iar numarul este valabil in retele Vodafone, Orange si Cosmote in perioada 1-30 aprilie. Pentru inregistrarea donatiei este suficienta trimiterea unui mesaj gol la 877.

Bani donati vor ajunge in conturile SOS Satele Copiilor, o organizatie nonguvernamentala (ONG) multinationala care sprijina copiii care provin din familii cu probleme sau copiii care au ramas fara parinti.

In Romania, SOS are centre in Bucuresti, la Cisnadie si la Hemeius, localitate din nordul Bacaului. Aceste centre arata ca niste mini-sate, cu case mari si frumos construite. In fiecare din aceste case locuiesc 5 pana la 7 copii, aflati intr-o situatie dificila, impreuna cu mame sociale, femei ce au grija de copiii care stau acolo.

Din dorinta de a schimba in bine viitorul copiilor nevoiasi din Romania, cei de la Europa FM organizeaza astazi (n.r. vineri, 2 aprilie 2010) primul maraton radio umanitar din Romania, prin care toti cei care au trimis SMS-ul la 877 pot sa afle in direct care este suma adunata si cum va fi ea folosita.

Printre vedetele care sustin aceasta campanie se numara Cristi Chivu (Ambasador SOS Satele Copiilor), Angela Gheorghiu, Ilie Nastase, Sorana Carstea, Bogdan Lobont, Ciprian Marica, Dana Nalbaru (Ambasador SOS Satele Copiilor), Dan Petrescu, Mita de la Bere Gratis si Flavius Buzila (Hara).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.