In perioada 13 - 18 aprilie, in Bucuresti, va avea loc cea de-a patra editie a Festivalului International de Film NexT.

"Va fi o editie spectaculoasa si bogata in filme cu invitati importati din domeniu. Vor fi evenimente, seminarii si sectiuni nou-noute", promit organizatorii.

Peste 100 de filme vor da intalnire publicului bucurestean in Cinema Scala si Cinema Eforie. Iubitorii de scurt si mediu metraj vor putea gusta o multime de stiluri si genuri cinematografice, incadrate in programul NexT in sectiuni consacrate deja precum Competitie, Festival Friends, Countries in Focus, Festival Cities, Semaine de la Critique sau intr-o serie de noi evenimente si sectiuni speciale precum NexT Kids (un program dedicat copiilor care combina intr-un mod ingenios jocul cu cinema-ul), Shorts Up sau Short Matters! European Film Academy Short Film Nominees 2009 on Tour (un program format in exclusivitate din scurt metraje nominalizate la Premiile Academiei Europene de Film).

In aceasta perioada pot fi achizitionate doua tipuri de permise de intrare, la un pret mult mai mic decat cel al unui abonament normal. Festival pass-ul costa 150 de RON si permite accesul la oricare dintre proiectiile desfasurate in cadrul festivalului.

Biletele se pot achizitiona online de pe www.ticketfan.ro si din magazinele Flanco. Dupa aceasta perioada de pre-sale, biletele se vor putea achizitiona exclusiv de la Cinema Scala si Cinemateca Eforie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.