In urma intalnirii cu reprezentantii RATB si sindicatele angajatilor Regiei, primarul Capitalei i-a rugat respectuos pe angajatii RATB sa se intoarca pe traseu. In caz contrar, acesta spune ca vor fi luate masuri impotriva soferilor

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a ajuns la Autobaza Titan alaturi de viceprimarul Victor Iovic Presa nu mai are acces in curtea autobazei, relateaza Realitatea.

Edilul a anuntat ca va aplica sanctiuni, printre care introducerea microbuzelor pe toate traseele din Bucuresti.

"Ii rog respectuos sa se intoarca la locul de munca si sa nu lase bucurestenii pe marginea trotuarului. Altfel, voi lua masurile de cuviinta pe care le consider. Iau in calcul chiar introducerea maxi-taxi-urilor", a precizat Sorin Oprescu.Acesta a completat ca greva angajatilor RATB nu este legala, mai ales ca nimeni nu a stiut de actiunea soferilor. "Dansii se afla intr-o greseala morala si legala fata de cetateni", a spus acesta in urma intalnirii.

Mai mult, protestatarii de la RATB nu isi vor lua banii pentru ziua de astazi.

Greva spontana la RATB.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.