Cel mai mare cinematograf din Cluj-Napoca, cinematograful �Republica�, va purta la sfarsitul anului acesta, numele actorului clujean Florin Piersic.
Florin Piersic, prezent la conferinta de presa in care primarul Clujului, Sorin Apostu, anunta aceasta decizie, s-a declarat multumit ca "o sa fie cinematograf" si a promis ca va sta in el “toata ziua”.

“Sunt foarte fericit ca o sa fiu cinematograf. Este o mare surpriza, sunt emotionat, nu ca n-as merita, pentru ca mai multe sali poarta numele unor artisti care sunt acum in stele, cum ar fi Toma Caragiu. Toata ziua o sa stau in cinematograf, daca tot imi poarta numele, indiferent de ce film va rula. Si o sa ii intampin pe toti spectatorii si voi vorbi la fiecare proiectie si o sa le povestesc filmul incat nu o sa vada decat jumate. Mi-ati facut cel mai frumos cadou clujean. E o onoare si o cinste pentru mine“, a spus actor clujean.

In cadrul conferintei, Sorin Apostu a mai anuntat ca municipalitatea va investi 720.000 de lei in modernizarea cinematografului, arata NewsIn.


Actorii Marga Barbu si Florin Piersic intr-o fotografie de arhiva realizata
in timpul filmarilor pentru "Colierul de turcoaze"
Credit Foto: INTACT IMAGES/Victor Stroe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.