Social1 Aprilie 2010

Lectura de 2 minute

Exceptand cateva agentii din marile magazine, unitatile bancare nu au program cu publicul in perioada sarbatorilor de Paste, respectiv in zilele de 3, 4 si 5 aprilie.

Astfel, sucursalele si agentiile de retail ale Bancii Comerciale Romane (BCR) din Bucuresti si din tara nu lucreaza cu publicul in zilele de 3, 4 si 5 aprilie, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centre de afaceri corporate si administratia centrala, anunta NewsIn.

Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de asistenta carduri va fi disponibil non-stop.

Unitatile BRD - Groupe Societe Generale vor fi inchise duminica, iar luni, majoritatea agentiilor BRD vor fi inchise, cu exceptia celor din incinta centrelor comerciale din Bucuresti si din tara, precum Carrefour, Kaufland, Auchan. Sambata vor fi deschise unele unitati, inclusiv cele din marile centre comerciale.

BRD precizeaza ca in zilele de 4 si 5 aprilie vor fi disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Citeste si:
Bancile din Romania AMANA plata ratelor anumitor credite
Bancile din Romania AMANA...

Agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise in zilele de 3,4 si 5 aprilie 2010, cu exceptia unitatilor din marile centre comerciale.

In schimb, unitatile Bancii Transilvania vor avea program cu publicul sambata, 3 aprilie, intre orele 9.30 si 12.30. In toate orasele in care banca este prezenta va fi deschisa cel putin o unitate, iar in Cluj-Napoca si Bucuresti vor fi deschise mai multe unitati. Clientii BT pot afla lista cu unitatile bancii din orasul respectiv care sunt deschise sambata la sediile BT din localitate.

Toate unitatile BT vor fi inchise duminica, iar luni vor fi deschise doar unitatile din centrele comerciale, in functie de programul fiecarui centru.

Unitatile CEC Bank vor avea program normal de lucru cu publicul vineri, urmand sa fie inchise sambata, duminica si luni. Si unitatile Volksbank sunt inchise de sambata pana luni, inclusiv unitatile din magazinele Real care aveau program si sambata.

Citeste si:
STB: Tramvaiele 1 și 10 au program fără întrerupere începând de astăzi
STB: Tramvaiele 1 și 10 au...

Agentiile si sucursalele altor banci vor fi inchise in perioada sarbatorilor de Pasti, respectiv 3, 4 si 5 aprilie, cu exceptia unor sucursale din marile centrele comerciale care sunt deschise si sambata. Unele banci au program restrans si vineri.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.