Patru persoane mascate si inarmate cu rangi au intrat, in noaptea de duminica spre luni, in incinta Institutul National de Cercetare Chimica si Petrochimica (ICECHIM) din sectorul 6 al Capitalei, i-au batut pe paznici si au furat doua casete cu bani dintr-un bancomat, potrivit Realitatea TV.

Atacul s-a produs in jurul orei 1.00. La mai bine de jumatate de ora dupa ce hotii au fugit cu banii, paznicii au reusit sa se elibereze si au dat alarma, potrivit NewsIn.

Directorul Institutului, Sandu Velea, a sosit imediat la fata locului si a incercat sa ii ajute pe ofiterii de la criminalistica sa adune probe. Daca hotii vor fi prinsi, ei risca sa fie condamnati intre 3 si 15 ani.

Ultimul furt dintr-un bancomat din Bucuresti s-a petrecut in august 2009, cand cinci persoane mascate au sustras banii din bancomatul aflat in incinta Spitalului Panduri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.