Fostii colegi ai lui Mile Carpenisan au facut o gafa sinistra in emisiunea ACCES DIRECT de la Antena1, pe care au dedicat-o post-mortem jurnalistului. In mijlocul platoului de filmare a fost asezata poza altei persoane alaturi de lumanarile de veghe.

Aceasta gafa monumentala a fost repede semnalata in blogosfera romaneasca. In studio, pe o masuta pe care se aflau cateva lumanari, ar fi trebuit sa fie poza fostului jurnalist, insa din ignoranta, realizatorii au afisat poza unui cunoscut blogger.

“Nici nu stii cum sa-i zici: prostie, imbecilitate, lipsa de orice profesionalism. In poza nu e regretatul Mile. E Groparu bunul sau amic. Dar pentru Madalin Ionescu si Acces Direct n-a contat . <<Colegul nostru mult iubit… >> Nici macar nu stiau cum arata si au furat o poza de pe blogul celui disparut . Poza altuia…”, noteaza Mos Califar. Gafa de la Antena 1 a fost initial semnalata de catre www.arhiblog.ro.

Pe parcursul partii de inceput a emisiunii, in ceea ce trebuia sa fie un moment emotionant dedicat fostului coleg, se putea observa diferenta intre imaginile cu Mile Carpenisan dintr-un material filmat si imaginea persoanei a carei fotografie a fost asezata intre lumanari in mijlocul platoului de filmare. La finalul momentului video special se putea observa ca cineva a sesizat gafa si a luat din platou poza blogerului clujean, noteaza si Adevarul.ro, preluand stirea din blogosfera.

Gafa este greu de inteles avand in vedere perioada lunga de in care Mile Carpenisan a lucrat pentru acest post de televiziune, observa Adevarul. Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii Acces Direct si-a cerut ulterior scuze pentru aceasta gafa, potrivit aceleiasi publicatii. Antena 1 isi cere scuze in privinta acestei erori si prin intermediul unui comuincat de presa: "Este regretabil ca o eroare umana s-a strecurat in timpul momentelor in memoriam Mile Carpenisanu, cand in platou a fost prezentata o poza cu precizarea ca l-ar infatisa pe Mile, desi chipul din imagine nu era al lui".

Initial, inregistrarea materialului filmat care demonstra grava eroare a jurnalistilor de la Antena 1, era accesibila online insa, se pare, aceasta a fost retrasa, nemaiputand fi accesata pe site-ul VideoNews.com. Bloggerii au reusit totusi sa capteze numeroase imagini care demonstreaza lipsa de profesionalism a postului de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.