Sanda Maria Negropontes (foto), fiica premierului interbelic Gheorghe Tatarescu, a asistat la executarea silita impotriva unei firme ce-i apartine lui Tender, ce ocupa imobilul familiei Negropontes, revendicat si atribuit in urma unei hotarari judecatoresti definitive. Valoarea terenului si a fostului conac din Calea Floreasca se ridica la peste cinci milioane de euro. Luat abuziv de catre comunisti si daruit, inainte de 1989, UGSR - si dupa - CNSLR Fratia, imobilul functioneaza acum ca un minicomplex hotelier, plus un restaurant.

Una dintre firmele cu care reprezentantii sindicatelor au facut un contract de inchiriere este si firma lui Tender, in ciuda faptului ca urmasii familiei Negropontes incepusera deja procesul de revendicare a imobilului. Avocatul doamnei Negropontes, Cristian Iordanescu, a declarat ca omul de afaceri a facut presiuni pentru a obstructiona actiunea in justitie. Dupa un scandal de cateva ore, executorul judecatoresc a patruns, in cele din urma, insotit de politie si jandarmi, in imobil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.