CFR Calatori anunta ca 86 de trenuri aflate in circulatie duminica vor fi afectate de trecerea la ora oficiala de vara, cand ora 03.00 va deveni ora 04.00, acestea urmand sa inregistreze intarzieri de circa o ora.

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de iarna pana in noaptea de 27/28 martie 2010 ora 03.00, care devine ora 04.00. Dupa aceasta ora (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara.

"Trenurile de calatori aflate in circulatie intre 03.01 si 04.00 (ora iarna) vor circula cu intarziere de circa o ora. Pentru aceste trenuri se vor stabili masuri suplimentare pentru reducerea in parcurs a acestor intarzieri", anunta TVR.

Avand in vedere ca si in tarile vecine aceasta trecere se face in aceeasi zi de duminica, 28 martie, CFR Calatori mentioneaza ca, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare.

Informatii legate de circulatia trenurilor, orar, tarife, oferte, sunt disponibile la telefon 021/9521.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.