Colegele noastre de la Garbo va invita sa adaugati motivul pentru care va bucurati ca sunteti femei. Cel mai popular mesaj va castiga un telefon Samsung Diva!

Tu mai stii cand ti-ai multumit ultima oara tie insati pentru ca te-ai nascut femeie? Cand ai plans? Cand ai ras? Cand ai privit pentru ultima oara (de data acesta pentru ultima oara) inapoi? Cand te-ai lasat cuprinsa de indoieli? Cand ti s-au imbujorat obrajii de placerea unui compliment? Cand ti-ai spus ca ai obosit, dar ca ai obosit de tot? Daca da, adu-ti aminte, te rog...

Poate te gandesti ce rost au aceste randuri.... ca ne-am propus sa facem o apologie a femeii sau ca incercam imposibilul, limitand-o printr-o absurda definitie. Dar o femeie este prea mult ca sa ne apucam noi sa o explicam prin cateva cuvinte. Stii ce ne dorim sa facem? Vrem sa sarbatorim femeia, vrem sa o incurajam sa fie nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce este. Frumoasa, increzatoare, splendida prin ea insasi.

Colegele noastre de la Garbo.ro cauta 1000 sau 1001 de motive pentru care ne bucuram ca suntem femei. Au gasit lejer 10 motive, s-au pomenit ca au strans 20, au marit numarul si am ajuns la 100. Dar reusesc sa stranga 1000 de ganduri frumoase? Timp de o luna de zile, Garbo va provoaca sa spuneti de ce este atat de bine sa fii femeie. Mesajele stranse vor alcatui o colectie de ganduri frumoase menite sa inveseleasca fiecare reprezentanta a sexului frumos. O colectie ce merita pastrata pentru momentele cand suntem fericite sau mai putin fericite. O colectie la a carei realizare ati participat si voi. O colectie ce va aduce zambetul pe buze oricarei femei. O colectie ce merita citita si impartasita cu prietenele.

Click aici pentru a citi motivele stranse pana acum sau - de ce nu? - pentru a adauga propriul tau mesaj! Mesajul cel mai popular va castiga un telefon Samsung Diva oferit de Germanos!

Pentru a te inscrie in concurs, tot ce trebuie sa faci este sa ne spui aici motivul pentru care te bucuri ca esti femeie si sa recomanzi mesajul tau cator mai multi prieteni. Mesajul recomandat de cele mai multe ori este declarat castigator.

Concursul se desfasoara in perioada 5 martie – 6 aprilie 2010. Vor fi luate in considerare recomandarile trimise pana pe 6 aprilie 2010, ora 14.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.