Evz.ro a publicat un reportaj despre una dintre cele mai controversate secte internationale. "Copiii Domnului "au ajuns si in Romania, pentru a practica traiul si sexul in grup.
Cea mai mare comunitate, formata din 21 de oameni, se afla in Timisoara. 7 barbati impart la propriu 7 sotii. Impreuna cresc sapte copii. Cel mai mic e un baietel de un an si jumatate, iar decanul de varsta are 64 de ani. Adeptii cultului traiesc la comun. Pretind ca Dumnezeu le-a zis sa vina in Romania pentru a raspandi „legea iubirii”.

Sectantii sunt cu toti straini, din Statele Unite ale Americii, Spania, Bulgaria si Germania. Legea cultelor din Romania le-a asigurat linistea, departe de scandalurile sexuale pentru care „Copiii Domnului” sunt acuzati in Occident, scrie EVZ.ro.

Nu muncesc si traiesc din banii pe care autoritatile orasului ii doneaza pentru actiunile lor de caritate. Au o casa imensa si reusesc sa isi plateasca chiria de 1.200 de euro pe luna din donatii. Principalii sponsori sunt doua institutii publice, dintre care una, Regia de Transport, care este in prag de faliment. Sectantii au pacalit autoritatile ca sunt un ONG filantropic .

Potrivit legii cultelor, nu sunt obligati sa-si dezvaluie adevaratul crez. Se prezinta ca fiind simpli misionari ai lui Dumnezeu, cu o Biblie roz in romaneste si una in engleza, „The Word Book” .

Se ascund sub numele Asociatia „Contact - Counselling and Care”, potrivit aceleiasi publicatii. In 1995, prima forma legala sub care s-au prezentat a fost Fundatia Romana „Familia”, infiintata la Judecatoria Sectorului 5, Bucuresti.


Sexul, unealta iubirii - crezul sectei

„Credem ca relatiile heterosexuale, practicate cand Dumnezeu este de acord si intreprinse de adulti cu varste legale, este o forma pura si naturala a Creatiei lui Dumnezeu, si deci a Scripturii”, scriu adeptii pe site-ul organizatiei. Cultul sexual a fost introdus de David Berg in 1968, iar in 2010 are filiale in fiecare tara din lume.

In timp, realitatea a batut cu mult fictiunea. In casa „Copiii Domnului” din Timisoara, cei sapte copii sunt crescuti intr-un mediu bolnav: parintii lor intretin relatii sexuale cu restul membrilor din „familie”. Cand Antonio s-a culcat cu Roumian, i-a cerut acordul lui Phillip. „Noi facem dragoste, nu sex. Ne punem emotiile la comun. Daca avem o bucata de paine, i-o oferim celui ce are nevoie. La fel si cu sexul: daca eu am un corp gol, iar tu unul, ti-l dau pe al meu sa te incalzesti”.

Impotriva lor s-a nascut primul grup anticult din lume, cu misiunea de a elibera copiii din aceasta secta: FREECOG.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.