Editia din 2010 a targului de carte Bookfest se va desfasura intre 9 si 13 iunie, in pavilioanele 13-17 de la Romexpo din Capitala.

Cea de-a cincea editie a targului de carte Bookfest va fi organizata de Asociatia Editorilor din Romania (AER) si va ocupa o suprafata de 14.000 de metri patrati, la fel ca editia din 2009.

Potrivit Cristinei Poterasoiu, directorul executiv al AER, organizatorul evenimentului, la aceasta editie a Bookfest va fi inaugurata seria tarilor care vor purta statutul de "invitat de onoare", conform Money.ro

"Anul acesta invitat de onoare la Bookfest va fi Spania, respectiv Ministerul Culturii din Spania. Astfel, vor veni la eveniment romancieri si autori de dramaturgie, dar incercam sa aducem si tineri artisti, pictori, fotografi etc", a explicat Cristina Poterasoiu. Ea este prezenta la Colocviile Uniunii Editorilor din Romania (UER), eveniment care se desfasoara vineri si sambata, la Sinaia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.