Politistii constanteni au descoperit, sambata dimineata, o noua fabrica ilegala de tigari, in localitatea Crucea, dupa ce, in urma cu doua zile, descoperisera una in incinta unei ferme din Mihail Kogalniceanu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, Radu Croitoru, descoperirea a fost facuta intr-o ferma situata in apropierea comunei Crucea, transmite corespondentul NewsIn.

Politistii au descoperit 15 tone de tutun, care era ambalat in 74 de baloti, precum si mai multe utilaje de fabricare a tigaretelor. De asemenea, au mai fost depistate cateva sute de pachete de tigari marca inscriptionate Plugarul. Politistii au precizat ca in spatele fermei au mai descoperit o groapa in care erau mai multe pachete de tigari care fumegau, existand posibilitatea ca o parte din marfa sa fie arsa.

Reamintim ca politistii constanteni au mai descoperit o fabrica ilegala de tigari, la 11 martie, tot in incinta unei ferme, situata de aceasta data in localitatea Mihail Kogalniceanu. Acolo au fost depistate peste 30 de tone de tutun, precum si timbre pentru pachetele de tigari.

In acest ultim caz au fost retinute doua persoane, Gheorghe Enache si Valentin Pocora, dar judecatorii au decis cercetarea lor in stare de libertate.

”Se pare ca in acest caz nu este vorba despre aceleasi persoane, dar nu excludem ca acestea sa aiba o legatura si cu noul caz”, a precizat Radu Croitoru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.