Avionul a decolat la 9.32 de pe Aeroportul Henri Coanda, iar la ora 10.00 a cerut permisiunea sa se intoarca, ionformeaza Realitatea TV.

Update: Cei 96 de pasageri ai cursei Tarom Bucuresti-Barcelona, care a revenit la sol pe aeroportul Otopeni la circa o ora de la decolare, din cauza unei defectiuni tehnice, vor fi preluati de o alta aeronava pentru a ajunge la destinatie, au declarat pentru NewsIn reprezentantii operatorului Tarom.

Avionul s-a intors din drum din cauza depresurizarii cabinei de pilotaj. "Pasagerii au fost coborati din avion in siguranta", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru situatii de urgent Ilfov, Petrus Simion, potrivit Realitatea TV.

"Avionul de tip Boeing 737 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora 9.32 si a cerut permisiunea sa aterizeze la 10.28, pilotul sesizand o defectiune tehnica. Pasagerii sunt in prezent in zona de tranzit a aeroportului", au declarat pentru NewsIn reprezentantii aeroportului Otopeni.

"Dupa decolare, pilotul a semnalat o problema tehnica minora si a luat preventiv decizia de a se intoarce pe aeroportul Otopeni pentru siguranta pasagerilor. Pasagerii nu au fost in niciun moment in pericol, defectiunea a fost semnalata la cabina pilotilor. Aterizarea s-a facut in conditii de siguranta, iar in acest moment cei 96 de pasageri asteapta in zona de tranzit a aeroportului pentru a fi preluati de o alta aeronava. Nu stim cu exactitate la ce ora va decola aceasta cursa, noi cautam in acest moment cea mai rapida solutie", au precizat reprezentantii operatorului Tarom.

In avion se aflau 96 de pasageri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.