Circulatia pe mai multe drumuri din Dolj, Olt si Giurgiu este blocata in aceasta dimineata, din cauza zapezii. Traficul este ingreunat si pe majoritatea arterelor din Capitala

UPDATE: Zapada cazuta miercuri noapte si in aceasta dimineata a dat peste cap traficul rutier in Capitala, la ora 12.00 pe mai multe artere fiind inregistrate ambuteiaje ori blocaje. Astfel se circula cu dificultate sau traficul era blocat pe arterele din centrul Capitalei, dar si pe strazi ori bulevarde aflate la periferia orasului.

Potrivit oficialilor Politiei Capitalei, in zona Piata Victoriei si Piata Romana existau, la ora 12.00, cele mai mari probleme de trafic. Se circula cu dificultate de la Podul Serban Voda catre Piata Victoriei, segment rutier pe care, spun politistii, se circula bara la bara. De asemenea, se inregistrau blocaje pe Bulevardul Dacia si pe strada Mihai Eminescu, pe sensul catre Piata Romana. La fel, pe Calea Victoriei, intre Stirbei Voda si bulevardul Regina Elisabeta. Se circula cu dificultate si pe Bulevardul Carol, intre Calea Mosilor si Piata Universitatii, precum si pe Soseaua Mihai Bravu si Soseaua Stefan cel Mare. Intersectia Sfanta Vinerii a fost de mai multe ori blocata in aceasta dimineata, iar la ora 12.00 traficul in zona era anevoios.

  • Drumuri judetene si nationale blocate
In Dolj, 15 drumuri din sudul judetului sunt inchise din cauza zapezii. Echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit pentru a debloca din nameti 14 masini si doua ambulante si au evacuat 23 de persoane care se aflau in autovehicule blocate pe drumuri din judet, informeaza NewsIn.

Conform unei situatii intocmita de Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj, nu se poate circula pe urmatoarele artere: DJ 542 - Amarastii de jos - Dabuleni, DJ 551 A -Bratovoiesti - Puturi, DJ 552 A - Maracine - Catane, DJ 552 B - Rapa Rosie - Plenita, DJ 552 C - Cioroiu Nou - Silistea Crucii, DJ 552 D - Vartop - Giubega, DJ 553 - Calafat - Maglavit, DJ 561 A - Giurgita - Bailesti - Plenita, DJ 561 D - Plenita - Orodel - Rast, DJ 561 E - Bailesti - Tunarii Vechi, DJ 561 F - Radovan - Cerat, DJ 561 G - Bailesti - Domnu Tudor, DJ 561 I - Boureni - Silistea Crucii, DJ 561 H - Goicea - Macesu, DJ 604 - Leu - Puturi.

De asemenea, pe alte 19 artere din judetul Dolj se circula doar pe o singura banda, drumarii intervenind cu 34 de utliaje pentru deszapezirea acestor tronsoane de drum. In judetul Olt, circulatia este blocata pe opt drumuri judetene si cateva comunale, dar si pe DN65, ca urmare a deraparii unui TIR.

Nu se circula pe DJ 542 Caracal - Redea - Valea Soarelui; DJ 542 A - Redea - Rotunda; DJ 641 Caracal-Cezieni; DJ 657 D Negreni - Teius - Poboru; DJ 703 C Scornicesti-Poboru; DJ 546 Slatina - Brebeni - Coteana; DJ 644 Soparlita - Branet; DJ 546 E, Albesti-Miesti; DC 89, Milcov-Ipotesti. Purtatorul de cuvant al ISU Olt a declarat ca se acctioneaza cu utilaje de dezapezire pentru a se reda circulatiei drumurile blocate.

Judetul Olt se afla in aceasta perioada sub doua avertizari: una hidrologica de cod portocoliu pe Dunare si una meteorologica de cod galben de ninsoare si vant puternic.

In judetul Giurgiu
, doua drumuri judetene sunt blocate din cauza zapezii: DJ 504 A Vieru -Izvoru, pe o portiune de 400 metri, si DJ 503 Giurgiu - Satu Nou, pe portiunea Halta CFR Chiriacu - Halta CFR Toporu, deoarece infrastructura din zona respectiva este foarte slaba si nu se poate interveni cu utilaje.

Judetul Giurgiu se afla sub atentionare cod galben de ninsori si viscol, valabila in intervalul 10.03.2010 ora 22.00 - 11.03.2010 ora 20.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.