Televiziunea Romana a scos la concurs postul de director al Directiei Stiri, dupa ce acesta a ramas vacant in urma demisiei lui Lucian Sarb, apropiat al fostei conduceri. Candidatii vor fi examinati de o comisie de evaluare, aprobata de CA al SRTv, din care fac parte Tudor Giurgiu, presedinte-director general, George Pruteanu, Anne Marie Juganaru (ambii membri ai Consiliului de Administratie), precum si patru persoane din afara institutiei.

Pana acum si-au manifestat interesul pentru postul de director Stiri Ioana Avadani, director CJI, si Mihai Coman, decan al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii."Organizarea concursului este doar prima miscare dintr-un sir de decizii ce trebuie luate la Stiri", a declarat directorul general Tudor Giurgiu, adaugand ca membrii echipei "trebuie sa-si regaseasca echilibrul si dorinta de a face jurnalism de calitate".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.