In online, subiectul Rosia Montana ramane in actualitate: Remus Cernea anunta pe pagina sa de Twitter ca petitia lansata de Partidul Verde impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana, a strans pana in acest moment 2.359 de semnaturi.
“Ministrul Adriean Videanu manifesta intentii criminale impotriva mediului”, considera Partidul Verde condus de catre Remus Cernea. Prin aceasta petitie, Partidul Verde afirma ca nu este de acord cu includerea in printre prioritatile noii guvernari a controversatului proiect de exploatare miniera de la Rosia Montana.

Recent, europarlamentara Adina Valean a fost acuzata ca face lobby pe langa Parlamentul European pentru sustinerea exploatarii aurifere de la Rosia Montana de catre compania canadiana Gabriel Resources. [Scandal in PNL: Adina Valean face lobby in PE pentru "Rosia Montana Gold Corporation"]

“Consideram ca iresponsabilitatea demonstrata plenar de multi politicieni romani nu mai poate fi acceptata, ci sanctionata public cat se poate de ferm si tratata fara nici un fel de menajamente”, se arata in petitia "Rosia Montana amenintata de noul guvern Emil Boc", lansata de catre Partidul Verde si promovata pe Twitter si pe Facebook, de catre Remus Cernea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.