La finalul lunii martie, la Cluj Napoca va fi organizat un targ de joburi dedicat personalului din sectorul medical care doreste sa activeze in Marea Britanie. La eveniment va participa si David Mugwangi, directorul de resurse umane al Medpro care va selecta si va intervieva candidatii interesati sa lucreze in Regatul Unit.

La targul de joburi organizat in perioada 25- 27 martie 2010 la Cluj Napoca, la sediul Business Activ Consult, sunt asteptati medici generalisti, specialisti, dentisti, rezidenti, asistenti medicali, infirmieri si tot ceea ce mai inseamna personal din sectorul medical din Romania, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

David Mugwangi, managerul companiei Medpro, din Anglia, va fi prezent la targul de joburi pentru a le prezenta tuturor cadrelor medicale interesate modalitatea legala de a lucra in Marea Britanie, etapele care trebuie urmate pentru a putea lucra legal in Regatul Unit, care sunt institutiile unde medicii si asistentii din Romania trebuie sa se inregistreze pentru a le fi recunoscute diplomele de absolvire si multe alte detalii.

In cadrul evenimentului, personele ce activeaza in sectorul medical vor primi asistenta in ceea ce priveste actele care trebuie pregatite pentru a li se putea oferi un loc de munca in Marea Britanie. De asemenea, vor fi prezentari cu privire la locurile de munca valabile, specializarile cautate si cerintele angajatorilor. Totodata, li se va raspunde la intrebarile pe care le au referitor la inregistrare, interviu, la institutiile engleze, perioada contractului de munca, salarizare, posibilitateade a-si lua si familia cu ei, conditii de viata, informatii despre cultura, socializare etc.

Intrarea este libera, iar fiecare candidat care va participa trebuie sa aiba cu el un curriculum vitae in care trebuie trecuta intreaga experienta, abilitatile si toate informatiile concludente referitoare la experienta. Mai multe detalii gasiti pe http://www.bacltd.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.