Militarii Batalionului 2 Infanterie "Calugareni", dislocati in Camp Mittica-Irak, au donat 68 milioane de lei vechi pentru locuitorii comunei Vadu Rosca, judetul Vrancea. Banii vor fi trimisi cu ocazia primului zbor catre tara a unei aeronave C-130 Hercules, apartinand Fortelor Aeriene Romane. Militarii bucuresteni sunt solidari cu familiile greu incercate de acasa si spera ca acest ajutor sa aline suferinta celor afectati de recentele inundatii. Ieri, o coloana de autocamioane apartinand Fortelor Navale s-a deplasat in zonele sinistrate din judetul Vrancea, pentru a ajuta populatia cu apa minerala si alimente, provenite din donatii.

Cu ajutorul unei bucatarii de campanie, marinarii militari vor pregati si vor servi hrana calda celor 300 de persoane sinistrate, cazate in spitalul din Maicanesti. Fortele Navale Romane participa la combaterea efectelor inundatiilor, din zona Nanesti, judetul Vrancea, cu 33 de militari din cadrul Batalionului de Infanterie Marina, trei autocamioane, zece barci pneumatice si o autocisterna.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.