Fostul sef al unitatii militare in care au fost executati Elena si Nicolae Ceausescu este unul dintre castigatorii marelui premiu la 6 din 49, potrivit Adevarul.ro.

Loteria Romana a confirmat ca un grup de 15 prieteni din Targoviste a castigat, duminica seara, peste 7 milioane de lei. Liderul lor este unul dintre personajele-cheie ale Revolutiei.

Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 7.156.255,76 de lei, merge in Dambovita. Potrivit reprezentantilor Loteriei Romane, potul a fost castigat, la comun, de 15 norocosi din Targoviste. Printre ei se afla si generalul in rezerva Andrei Kemenici (73 de ani), fostul comandant al U.M. 01417 Targoviste, unde au fost executati fostul dictator Nicolae Ceausescu si sotia sa Elena, a descoperit Adevarul.ro.

Kemenici sustine ca, desi in acte apar 15 persoane, de fapt sunt in spate 30 de familii. „Pe acte suntem 15, dar de fapt sunt aproape 30 de familii fericite. S-a jucat maxim 20 de lei de persoana", a precizat Kemenici pentru NewsIn. [Premiul Loto de 1,7 milioane euro a fost castigat]

Acesta a adaugat ca, de cand a aflat ca a castigat, se gandeste in permanenta ce va face cu banii. Prin urmare, va apela la o reuniune familiala pentru a stabili prioritatile. Este insa convins ca va ramane in acelasi apartament de doua camere.

De doua zile ma gandesc si caut prioritatile. Sunt 30.000 de euro de persoana. Daca ma gandesc bine voi ramane tot in apartamentul de doua camere. Trebuie sa facem un consiliu de familie si sa vedem ce e mai important", a precizat generalul in rezerva.

Kemenici a marturisit ca va imparti banii cu cele doua fiice, de la care are doi nepoti si un stranepot, dar nu in mod egal, ci in functie de necesitati. Kemenici spune ca a crezut mereu ca va castiga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.