Sarbatorita in toata lumea pe 8 martie, Ziua Femeii este marcata anul acesta in Capitala prin targuri, expozitii, concerte si petreceri speciale pentru doamne si domnisoare

Barbatii aflati in cautarea cadoului potrivit pentru 8 martie au de ales intre traditionalele flori si bomboane, produse handmade expuse la targuri de profil, bijuterii, dar si bilete la concerte sau show-uri de striptease.

Astfel, in sectorul 1sunt deschise, de vineri pana duminica, trei targuri unde bucurestenii pot gasi cadouri inedite de martisor, dar si mobila, carte veche, decoratiuni, produse traditionale si obiecte confectionate manual. Targurile vor fi organizate pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, in Piata Gemeni si la Muzeul National de Geologie. Ziua Femeii va fi sarbatorita si la Muzeul National Cotroceni, prin expozitia "Jurnal de moda...moda feminina la 1900", care va trece in revista stilurilor vestimentare pentru sexul frumos, de la sfarsitul secolului XIX-lea si inceputul secolului XX.

In sectorul 2 al Capitalei
, edilii au organizat un veritabil maraton de petreceri dedicate femeilor. La Clubul Inteleptilor din sector, pe 8 martie, doamnele de varsta a treia se vor intalni pentru a asculta muzica si pentru a dansa, dar si pentru a degusta preparate dulci, potrivit NewsIn.

Duminica, 7 martie, in premiera pentru Capitala, peste 4.100 de copii vor canta in Parcul Crangasi piesa "Clopotei de ziua mamei", in cadrul evenimentului "Cantec de ziua mamei", organizat de edilii sectorului 6. Trupa Iris dedica doamnelor si domnisoarelor concertul "Cuvinte de iubire", care va avea loc luni, la Teatrul National. Biletele au preturi cuprinse intre 100 si 200 de lei. Tot de Ziua Femeii, la Casa Radio din Capitala va avea loc, pe 8 martie, concertul grupului masculin de accapella Neri Per Caso, care interpreteaza de la arii de opera la soundtrack-uri de desene animate. Biletele au preturi cuprinse intre 40 si 120 de lei.

  • Petreceri pentru reprezentantele sexului frumos

Cluburile bucurestene se intrec, luni, in petreceri speciale, cu gratuitati pentru reprezentantele sexului frumos si spectacole de striptease masculin. In Green Hours va f organizat un concert special Mara&Zum, in Club Expirat Zoia Alecu va oferi un cadou muzical, in Club Tribute va canta Horia Brenciu, iar la Hard Rock Cafe este organizata "Women's Day - DJ party", unde doamnele si domnisoarele vor primi cate un cocktail din partea casei.
In clubul Bamboo va fi organizat spectacolul "Tony Valentine's Girls Night Out", cu fosti membrii ai trupei de striptease masculin Chippendales, iar in clubul Maya, reprezentantele sexului frumos vor avea parte de striptease masculin si surprize din partea casei.

Nici mall-urile nu se lasa mai prejos, oferind vizitatoarelor concerte speciale (Stefan Banica - Libery Mall), sesiuni de machiaj sau cadouri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.