Avertizarea este valabila in intervalul vineri, 5 martie, de la ora 02:00 si pana sambata, ora 20:00. In aceasta perioada, vremea se va raci si se vor inregistra precipitatii in toate regiunile, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

La munte, in estul Transilvaniei, cea mai mare parte a Moldovei, dar si in zona deluroasa a Olteniei si Munteniei, vor predomina ninsorile, care vor forma un strat consistent de zapada.

Temporar, vantul va prezenta intensificari, mai sustinute in cursul zilei de sambata, iar la munte si in Moldova va viscoli ninsoarea.

De asemenea, la campie, precipitatiile vor fi la inceput sub forma de ploaie si lapovita, iar ulterior se vor transforma in ninsoare, potrivit INMH.

Vremea se raceste si in Capitala. Treptat, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare inca din noaptea de vineri spre sambata, cand va ninge temporar. Mercurul din termometre nu va depasi 4 grade.

Afla cum va fi vremea in orasul tau!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.