Potrivit politistilor, cadavrul apartine profesoarei Georgeta Tanase, de 54 de ani, care era data disparuta din 19 decembrie.
De atunci, politia a facut multe cercetari, in special in zona liceului, dar abia astazi au gasit cadavrul. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Brasov, Liviu Naghi, in momentul in care profesoara a fost data disparuta, ei au cautat inclusiv in podul institutiei de invatamant, iar corpul femeii nu era acolo, informeaza Realitatea.net.

Potrivit politistilor, femeia era imbracata intr-un palton, asa cum a fost data disparuta, si era in pozitie culcata. Deocamdata nu se stie cauza decesului. Medicii care au venit la fata locului au spus ca pe corpul femeii nu au fost gasite urme de violenta.

Georgeta Tanase avea 54 de ani si era un cadru didactic respectat in cadrul colectivului unde lucra de peste 31 de ani. A plecat de acasa in data de 18 decembrie 2009 si de atunci nimeni nu a mai vazut-o. Sotul profesoarei, cadru militar in rezerva, a anuntat disparitia a doua zi, dar nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, arata NewsIn. Colegii profesoarei au declarat, la vremea respectiva, ca de cateva luni femeia parea mai abatuta, avand chiar si ceva probleme de sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.