Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus astazi ca oamenii care afirma ca a dat 3.000 de euro pe gropi sunt "niste tampiti", pretul respectiv fiind o exagerare, desi in urma cu doua saptamani edilul declara, la Realitatea TV, ca metrul cub de mixtura speciala pentru gropi va costa 3.000 de euro.

Edilul a precizat totusi ca nu s-a folosit la astuparea gropilor mixtura speciala, care era intr-adevar scumpa, ci materiale obisnuite. Oprescu a precizat ca pe 31 august se vor termina contractele cu actualii drumari si ca in viitoarele contracte "mai schimbam actorii, mai schimbam mixtura".

Primarul Capitalei a precizat ca reabilitarea propriu-zisa a unor strazi a inceput deja, fara sa dea insa exemple. Pe 16 februarie Sorin Oprescu a declarat, la Realitatea TV, ca plombarea provizorie a unei gropi din Capitala cu un amestec special care va rezista trei saptamani va costa aproximativ 3.000 de euro, aminteste NewsIn.

Oprescu a recunoscut, la Realitatea TV, ca 3.000 de euro pentru un metru cub de substanta este mult, insa a spus ca a ales aceasta varianta deoarece mixtura la rece folosita de drumari pentru plombarea gropilor nu este rezistenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.