Barbatul din Craiova care si-a omorat cu lovituri de cutit fosta sotie si pe mama acesteia a fost prins.

O tanara de 21 de ani si mama sa au fost ucise in aceasta dimineata, cu zeci de lovituri de cutit. Autorul este fostul sot al tinerei

Criminalul a fost gasit de politistii doljeni in localitatea Calopar, unde acesta se ascunsese la bunica sa, transmite
Vasile Solea, in varsta de 23 de ani statea ascuns intr-o magazie. Acesta a fost dus la Parchetul Tribunalului Dolj pentru audieri.

Dupa incident, barbatul a disparut de la locul faptei, politistii craioveni organizand mai multe echipe de cautare a suspectului. Incidentul a avut loc in cartierul craiovean George Enescu. In jurul orei 8.00, Vasile Solea (23 ani) si-a asteptat fosta sotie, in varsta de 21 ani, in scara unui imobil in care aceasta locuia dupa divort, cu mama si fratele ei, relateaza NewsIn.

“Barbatul i-a aplicat uneia dintre victime multiple lovituri de cutit. Cum in scara blocului se auzea galagie, mama tinerei, Mirela Vaduva, in varsta de 51 ani, a iesit din apartament, fiind la randul ei lovita de mai multe ori cu acelasi cutit”, a declarat Magda Badescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Fratele tinerei a auzit si el tipetele acestora, insa a iesit din apartament la cateva minute dupa incident. “Eram in baie si cand am iesit eu din casa el deja fugise”, a declarat Gabriel Vaduva. La fata locului s-au deplasat patru masini ale Serviciului de Ambulanta Dolj pentru a acorda primul ajutor celor doua victime, insa medicii nu au mai reusit sa le salveze viata.

“In cursul zilei de maine (sambata, n.r.), medicii legisti vor face autopsia cadavrelor si se va stabili cu exactitate numarul lovituilor de cutit cu care au fost omorate cele doua victime. In prezent, se intreprind cercetari pentru depistarea suspectului”, a declarat Magda Badescu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj.

Politistii craioveni au consituit mai multe filtre rutiere pe raza municipiului Craiova, dar si pe principalele artere ale judetului Dolj, pentru prinderea lui Vasile Solea. Surse judiciare sustin ca suspectul si sotia acestuia se aflau in divort si se luptau in instanta pentru custodia fiului lor, in varsta de trei ani. Procurorii au inctocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de omor deosebit de grav, fapta pedepsita cu pana la 25 ani inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.