Lavinia Pintea, vaduva lui Adrian Pintea, si sora acestuia se judeca la Tribunalul Bucuresti pentru inregistrarea la OSIM a marcii care sa poarte numele actorului. Sora actorului contesta modul in care Lavinia Pintea a facut inregistrarea marcii.
Procesul dintre Lavinia si Rodica Pintea a inceput inca din 2009, cand sora actorului a contestat la Tribunalul Bucuresti decizia Oficiului de Sstat pentru Inventii si Marci (OSIM) de a inregistra marca "Adrian Pintea".

Avocatii Rodicai Pintea sustin ca modul in care a fost inregistrata marca este prea general, iar in timp oamenii nu isi vor mai aduce aminte la cine se refera, dar si ca aria pentru care poate fi folosita este prea larga, inclusiv pentru alcool si tigari.

La termenul de astazi al procesului, instanta a decis ca OSIM nu are calitate procesuala in aceasta cauza, dar ca are obligatia de a comunica acte, daca tribunalul i le va solicita, arata NewsIn.

Urmatorul termen in acest proces a fost stabilit pentru 27 aprilie, cand se vor discuta probele cerute de avocati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.