O femeie si-a pierdut viata si alte trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in aceasta dimineata pe strada Fabrica de Glucoza din Capitala.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, accidentul a avut loc in jurul orei 7.05 si au fost implicate trei masini. La fata locului se afla efective ale Politiei Rutiere, pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs accidentul, relateaza NewsIn.

Un alt accident grav, in care si-au pierdut viata doua persoane, iar patru au fost ranite, s-a produs tot in aceasta dimineata pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Circulatia pe autostrada a fost blocata mai bine de jumatate de ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal. In urma coliziunii, doua persoane au murit, iar alte patru au fost ranite.

Una dintre masinile implicate in accident circula pe contrasens, astfel ca cel de-al doilea sofer nu a putut evita accidentul. Doua dintre persoanele ranite au fost transportate la spitalul din Gaesti, iar celelalte doua la spitalul de urgenta din Pitesti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.