Compania franceza de cai ferate, SNCF, se afla in centrul unei polemici, dupa ce, la sfarsitul lunii ianuarie, a lipit un afis intr-un tren in care le cerea calatorilor sa semnaleze "toate faptele romanilor", relateaza site-ul Rue89, citat de Europe 1.
"In ultimele de saptamani au fost intampinate probleme cu romani. Numeroase furturi de bagaje au fost constatate. Va cerem sa va sporiti vigilenta", potrivit afisului.

SNCF si-a cerut scuze si a precizat ca afisul a fost dezlipit. "A fost afisat in unele trenuri din regiunea (Midi-Pyrénées - n.red.). Un agent SNCF a avut o exprimare nefericita", a precizat compania pentru Rue89, arata NewsIn.

"Conducerea regionala a SNCF din Midi-Pyrénées regreta acest gest nefericit(...). Nu ar fi trebuit sa se intample acest lucru. O ancheta interna este in curs, pentru a stabili sum s-a putut intampla acest lucru", a afirmat societatea. SNCF a mai precizat ca niciun pasager nu s-a plans de mesaj timp de o saptamana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.