Conducerea E.ON Gaz Romania a anuntat ca va sista, incepand de luni, furnizarea gazelor naturale catre SC Energomur SA Targu-Mures.

Masura luata ca urmare a datoriilor de 24 de milioane de lei pe care Energomur le are catre furnizorul de gaze si in urma careia locuitorii de pe raza municipiului Targu-Mures vor ramane fara incalzire si apa calda.

"Societatea Energomur SA a acumulat incepand cu luna februarie 2009 datorii semnificative fata de E.ON Gaz Romania, ca urmare a neachitarii contravalorii gazelor naturale consumate si a intarzierilor la plata facturilor. In prezent, valoarea totala a datoriilor Energomur S.A. se ridica la peste 24 milioane de lei, din care peste 12 milioane lei reprezinta datorii restante. Pentru a diminua impactul asupra consumatorilor, sistarea gazelor naturale se va face gradual, incepand de luni, de la ora 14.00, pe puncte de consum, in baza programarii transmise de catre Energomur“, se arata intr-un comunicat de presa remis de conducerea E.ON Gaz Romania catre ziarul Zi de Zi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.