Sediul Bingo Metropolis din Resita a fost spart, sambata seara, de doi barbati inarmati cu un cutit si un pistol de jucarie, care au reusit sa sustraga din sediu aproximativ 80.000 lei

Imediat dupa hotii au fugit, unul dintre cei trei angajati din sediu a sunat la 112. Din cauza panicii, patronul si angajatii firmei nu au observat ca pistolul era de jucarie.

In conditiile in care sediul din Resita nu are camere de supraveghere, politistii se bazeaza doar pe declaratiile celor aflati in cladire, relateaza NewsIn, citand Realitatea TV.

Oamenii legii au format un cerc de suspecti si au instituit filtre la intrarea si iesirea din oras.

Acesta este al doilea jaf comis la Resita in ultimele luni, dupa cel comis in luna noiembrie anul trecut, la o banca.

  • O casa de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia a fost jefuita
Duminica s-a petrecut un alt jaf, de aceasta data la o casa de schimb valutar din centrul municipiului Alba Iulia. Un barbat in jurul varstei de 40 de ani a atacat-o pe casiera cu un spray paralizant si a reusit sa fuga cu aproximativ 3.000 - 4.000 de euro. Casiera casei de schimb valutar a iesit din incinta unitatii dupa ce a observat ca un trecator a doborat panoul pe care erau afisate cursurile de schimb valutar. In acel moment, ea a fost atacata cu un spray paralizant, iar barbatul a intrat in interiorul unitatii, de unde a sustras banii. Casiera a fost transportata la spital, fiind in stare de soc.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.