Moda se schimba periodic si in domeniul cadourilor. Daca inainte se ofereau flori sau bomboane, acum este la moda sa oferi un voucher sau un card cadou al unui magazin, al unui mare producator, al unei companii care comercializeaza diferite servicii.

Astfel, persoana care primeste cardul isi poate alege orice serviciu sau produs al brandului respectiv. In Statele Unite piata cardurilor cadou este extrem de profitabila. Si in Europa business-ul este in crestere. Cu pasi mici, insa rapizi, piata cardurilor cadou se dezvolta si in Romania.

Cei care opteaza pentru un astfel de cadou sunt persoane cu venituri medii si peste medie, care utilizeaza frecvent internetul si sunt in general active in retelele sociale online. Iar motivele alegerii unul astfel de cadou sunt multiple: este un cadou inedit si surpriza va fi maxima, cardurile sunt nominale si de regula pot fi personalizate, cel care primeste cardul isi poate alege singur cadoul din gama produselor sau serviciilor comercializate de compania emitenta de carduri, majoritatea cardurilor functioneaza ca un card de debit.

Pentru 1 si 8 martie agentia Perfect Tour ne propune un astfel de cadou: o minivacanta sau o vacanta veritabila prin cardul Perfect Gift, care ofera libertatea alegerii vacantei visate. Voi alegeti bugetul cu care doriti sa incarcati cardul si persoana care primeste cadoul alege vacanta. Este o solutie potrivita atat pentru o aniversare (oferiti un cadou memorabil, original) cat si pentru un cuplu proaspat casatorit (oferiti cadoul ideal pentru "Luna de Miere"). Un astfel de cadou vine si cu o serie de avantaje: cardul este transmisibil, cu valoare adaugata si permite utilizatorilor sa beneficieze de serviciile si produsele Perfect Tour in perioadele convenabile lor. In plus, cardul functioneaza ca un card de debit din care se poate cumpara de mai multe ori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.