Ursul de Aur de la Berlin pentru sectiunea scurtmetraj a fost adjudecat de catre regizorul suedez Ruben stlund pentru filmul Hndelse Vid Bank (Incident by a Bank, titlul international).
Regizorul roman Adrian Sitaru nu pleaca nepremiat de la Berlinala. Pentru filmul sau de scurtmetraj "Colivia", romanul a primit tot ieri seara, premiul DAAD, distinctie oferita de Serviciul German de Schimburi Academice. Premiul DAAD, adjudecat de regizorul roman, ii aduce tanarului cineast si o bursa de trei luni in cadrul programului Artists-in-Berlin.

'Colivia' a concurat in competitia Berlinale Shorts a celei de-a 60-a editii a Festivalului, alaturi de alte 24 de productii, printre care si cea a lui Paul Negoescu – “Derby”.

Ursul de Argint pentru scurt-metraj a fost castigat de catre israelianul, Shai Miedzinski, pentru filmul “Hayerida” (“The Descent”).

Trailerul filmului "Colivia" de Adrian Sitaru



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.