Tari precum Franta, Olanda, Germania, Emiratele Arabe Unite, Danemarca sau Norvegia cauta specialisti in toate domeniile.

Pentru a castiga mai bine sau pentru a scapa de criza financiara din tara, tot mai multi romani sunt interesati de munca in strainatate. Potrivit site-urilor de de recrutare, oferta de locuri de munca pentru specialisti in state ca Norvegia, Danemarca, Marea Britanie, Franta sau Germania a crescut simtitor fata de anul trecut.

  • Cat castiga romanii in strainatate
Un chelner poate castiga in Germania intre 1.000 si 1.200 de euro iar un bucatar intre 1.200 si 1.600 de euro lunar. In Danemarca, un sofer poate castiga pana la 1.600 de euro, iar un o camerista pana la 900 de euro. In Olanda, un muncitor in constructii poate castiga pana la 1.400 de euro, iar un barman 1.000 de euro, fara bacsis. Foarte avantajos este un job pe un vas de croaziera: un manager castiga pana la 2.500 de euro.

Cititi mai multe in Adevarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.