Pompierii militari damboviteni au intervenit, astazi, pentru evacuarea apei din aproape 10 gospodarii, inundate ca urmare a precipitatiilor din ultimele zile si a topirii zapezii, dupa ce, sambata, au avut de eliminat apa din circa 30 de gospodarii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita „Basarab I”, Eduard Telea, pompierii lucrau, duminica la pranz, pentru evacuarea apei din doua gospodarii situate in microraionul 3 din Targoviste, inundate din cauza topirii zapezii si a precipitatiilor din ultimele zile, informeaza NewsIn.

De asemenea, au mai fost inundate o gospodarie din I.L. Caragiale, patru din Cojasca, sat Iazu, una la Ghimpati, o sonda de gaze la Bilciuresti si curtea gradinitei din comuna Dragodana, sat Burduca.

Alte aproape 30 de gospodarii din judet au fost inundate, sambata, la Moreni, Racari, Ion Luca Caragiale, Cojasca si Sotanga din cauza precipitatiilor si a topirii zapezii. Judetul Dambovita se afla, pana duminica, la ora 16.00, sub avertizare cod galben de inundatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.