Scolile si gradinitele din Capitala vor fi redeschise astazi, cursurile fiind suspendate luni si marti din cauza vremii nefavorabile, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (IMSB), Marian Banu.

Orele au fost suspendate luni si marti, in toate unitatile de invatamant prescolar, primar si gimnazial din judetele Braila, Calarasi, Galati, Giurgiu, Ialomita, Teleorman si Ilfov, si partial in cele din Prahova, Arges, Buzau, Constanta, Dambovita si Olt, potivit NewsIn.

  • Cursuri raman suspendate in 14 scoli din judetele Braila si Constanta
Cursurile scolare se reiau, miercuri, in toate judetele afectate de conditiile meteo, exceptie facand 14 unitati de invatamant din judetele Braila si Constanta, unde, din cauza drumurilor impracticabile, nu se vor face ore, potrivit reprezentantilor Ministerului Educatiei.

Conform reglementarilor in vigoare, suspendarea cursurilor se poate face la nivelul unitatii de invatamant, la cererea directorului si cu aprobarea inspectorului scolar general sau la nivelul grupurilor de unitati din acelasi judet/municipiu Bucuresti, la cererea inspectorului scolar general, cu aprobarea Ministerului Educatiei.

In ambele cazuri, suspendarea cursurilor este urmata de masuri privind parcurgerea integrala a programei scolare pana la sfarsitul semestrului, respectiv al anului scolar. Aceste masuri se stabilesc prin decizie a directorului unitatii/unitatilor de invatamant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.