60 de autoturisme au fost ridicate astazi in Capitala, iar doi portughezi care au parcat ilegal s-au ales cu dosar penal

Doi cetateni portughezi sunt cercetati penal dupa ce astazi au parcat neregulamentar pe linia de tramvai din zona Pietei Sf. Vineri, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei, Dan Pistea.

Autoturismele au fost ridicate, iar dosarul de cercetare penala va fi inaintat Parchetului Sectorului 3, cu propunerea de trimitere in judecata pentru blocarea cu intentie a unui drum public.

Tot astazi, in Capitala au fost ridicate alte 60 de masini parcate neregulamentar, cele mai multe in sectorul 1. Autoturismele erau lasate de proprietari in statiile de transport public, pe trecerile de pietoni sau pe banda a doua de circulatie, conform Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

Parcarea neregulamentara se sanctioneaza cu trei puncte in cazierul rutier si amenda intre 240 si 300 de lei. In plus, proprietarii masinilor trebuie sa achite o taxa perceputa de edili pentru transportul si depozitarea acestora.

Edilii Capitalei spun ca masinile parcate ilegal pe carosabil sunt una dintre principalele cauza ale intarzierii actiunii de deszapezire.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.