In drum spre Aeroportul Otopeni, edilul Constantei a ramas blocat in zona Lehliu timp de aproximativ 14 ore. Desi a pierdut avionul spre Brazilia, Mazare nu renunta la Carnavalul de la Sao Paolo.

"Am pierdut avionul, o sa-l iau pe ala de maine (marti, n. red). (...) Am facut 14 ore de la Constanta la Bucuresti, am ramas inzapezit la Drajna, pe drumul vechi, intr-un tunel de zapada. Am stat in zapada", a declarat ieri, la Realitatea Tv, edilul constantean.

Mazare a precizat ca blocajul a fost cauzat de autoturismele mici, care nu erau echipate corespuzator pentru circulatia in conditii de iarna: "Au fost blocate autoturismele mici care nu aveau lanturi. Eu eram intr-un 4x4 si nu as fi avut probleme. Nu inteleg de ce nu deszapezesc autostrada si de ce lasa masinile sa circule fara lanturi".

Primarul Constantei a mai spus ca de deszapezirea in municipiul Constanta se va ocupa viceprimarul municipiului in aceste zile, cat timp el va fi in Brazilia, la carnaval. "Am viceprimarul acolo, el face desapezirea. E viscol si in Constanta, dar cei de la carnaval nu au cum sa mute data", a afirmat Mazare, relateaza NewsIn.

Vineri, primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat ca se va mai gandi in Brazilia, in timp ce va participa la carnavalul de la Sao Paolo, daca va candida la presedintia PSD: "Ma intorc exact inainte de congres. Nu au putut sa mute cei din Brazilia carnavalul avand in vedere ca este congresul. E timp sa depun candidatura. Chestiunile tehnice nu le-am discutat, o sa-mi las toate actele si daca ma hotarasc dau un telefon si le depun”.

Edilul va pleca spre Brazilia marti dimineata, cu aceeasi cursa. Mazare a amanat cu o zi si proba la costumul pe care-l va purta la carnaval, creat special pentru dansul pe carul alegoric.

Mazare este invitat la carnavalul de la Sao Paolo de Scoala de samba Vai-Vai, care a sustinut spectacole anul trecut la Mamaia. Edilul constantean a afirmat ca va primi la carnavalul de la Sao Paolo un costum special, despre care nu a putut sa dea niciun detaliu, si ca va avea doua zile pentru antrenamente. Acesta a precizat ca va dansa la carnaval alaturi de fiul sau si fotbalistul Cafu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.