Cei indragostiti sunt asteptati sa profite de super reducerile de sezon, dar si sa urmareasca parada cuplurilor de poveste: Mickey & Minnie, Peter Pan & Tinckle bell, Alladin & Jasmine, Ariel si printul Eric, Frumoasa & Bestia pe.

Cu ocazia Valentine's Day, vizitatorii Baneasa Shopping City vor putea castiga sute de premii instant, vouchere de cumparaturi, invitatii la spectacolul “Lacul lebedelor pe gheata” si invitatii la patinoar. Toti cei care fac cumparaturi in valoare de minim 200 lei pot participa la Tombola Iubirii, pana pe 14 martie.

Iar incepand de astazi, indragostitii se pot inscrie on-line pe baneasashoppingcity.ro la concursul “Casatorie in stil Las Vegas”. Persoanele interesate trebuie sa declare ce lucru il/o enerveaza la partener, participantii la concurs urmand sa fie “casatoriti” de MC Soci in weekend-ul 13-14 februarie. Cele mai norocoase 10 cupluri vor putea admira Bucurestiul de la inaltime intr-un easy jet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.