Codul portocaliu de ninsori abundente si viscol a fost extins pana luni la ora 20.00 in noua judete din sudul tarii si in Capitala, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Astfel, in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.

De asemenea, ANM a extins pana luni, la ora 20.00, si codul galben, in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, unde va ninge viscolit, si in judetele Constanta si Teleorman, unde precipitatiile vor fi mixte, insemnate cantitativ, favorizand producerea poleiului. [Cod portocaliu de ninsori abundente in 13 judete si Capitala]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.