Scolile si gradinitele din judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Olt, Prahova si Teleorman si din cateva comune din judetul Arges vor fi inchise, luni, din cauza zapezii, a anuntat premierul Emil Boc.

UPDATE: Ministerul Educatiei a anuntat apoi, intr-un comunicat, ca inchiderea scolilor vizeaza si judetul Ilfov, astfel ca in total in 12 judete si municipiul Bucuresti scolarii si prescolarii vor sta luni acasa.

In Bucuresti peste 140.000 de elevi si prescolari vor incepe semestrul al II-lea cu o zi mai tarziu, din cauza ninsorilor abundente si viscolului care vor continua in Capitala pana luni seara, a precizat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu.

Ministerul Educatiei va anunta luni la ora 17.00 daca se mai impune suspendarea cursurilor

Ministerul Educatiei va anunta luni la ora 17.00 daca se mai impune suspendarea activitatilor de invatamant in gradinite si scoli din judetele afectate de vremea nefavorabila, a declarat duminica premierul Emil Boc. Premierul a mai spus ca inspectoratele scolare se vor consulta cu inspectoratele de urgenta din judete pentru a vedea daca este nevoie sa se ceara noi aprobari de la minister pentru a se amana iar cursurile. Luni, la ora 17.00 Ministerul Educatiei va comunica daca in unele judete sau localitati se impune oprirea activitatilor scolare, a mai precizat Emil Boc, adaugand ca materia care nu a putut fi predata din cauza vremii nefavorabile va fi recuperata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.